CASTELLDEFELS NO VA GENS BÉ:
-SERVEIS: falten parcs infantils/zones d'esbarjo, poliesportius (només una piscina per a uns 50.000 habitants!; els nens i nenes han de jugar al carrer!), biblioteques, locals socials (la gent gran ha de romandre aparcada a casa/residència?) per barris, ; sales de teatre/polivalents (adeu cine Montecarlo...); no es poden descentralitzar els serveis? els que vivim en urbanitzacions ens veiem obligats: a tenir un cotxe per adult, a utilitzar-lo per qualsevol gestió (gràcies internet!), anar a comprar als centres comercials (al poble no es pot aparcar!), a viure cadascú a casa seva de manera individual (gràcies Ajuntament!).
-ECO i FINANCES: és qué, potser, no paguem prou impostos per gaudir d'uns serveis adients?
-HABITATGE/URBANISME: acabarà algun dia la especulació iniciada fa uns 30 anys? no és un pèl excessiu el preu de l'habitatge? no es pot urbanitzar amb el cap, pensant en les necessitats de la població nouvinguda? sembla que no hi ha lloc pels béns d'equipament!? les normatives urbanístiques actuals (prou estrictes)no són potser massa contradictòries enfront el gran desgavell urbanístic del moment? o és que es continua construint il·legalment?
-EDUCACIÓ: falten escoles/places escolars (visca els barracons!)
-COMUNICACIONS i MEDI AMBIENT:on són els itineraris-bicicleta/quan podrem anar en bici i deixar el cotxe? i l'apantallament acústic dels grans productors de sorolls (A-16 i tren)? fins quan destruirem els pocs espais naturals (ja quasi no en queden!)? quan s'asfaltaran i es posarà enllumenat a molts carrers d'urbanitzacions (els pneumàtics són cars!)?
-CULTURA: quan deixarem de tenir aquesta trista oferta cultural que ocupa escassament 4 pàgines DIN-A3? ens veiem obligats a anar Barcelona, fins i tot per entretenir els/les nostres fills/es (només 12 espectacles de teatre/titelles a l'any! misèria...). I el Castell, ens quedarem amb la imatge d'una grua?
V -SANITAT: realment es descol·lapsarà l'ambulatori amb l'obertura del nou CAP?
-OBRES (en general): quantes!!! la població sembla una "gran tanca"? molèsties a part, seran efectives aquestes obres seculars?

N'hi ha tantes, de queixes o mancances, que es podria escriure un LLIBRE!!!!.

Penso que ja és hora que l'Ajuntament prengui consciència que ja no estem en la dècada dels 70, que ja no volem una ciutat dormitori ni d'estil americanitzat, que volem una ciutat activa en la qual els ciutadans poden participar, si més no, viure-hi de manera més socialitzadora, col·lectiva, perque viure individualment no és humà, ja se sap, l'ÈSSER HUMÀ ÉS, PER DEFINICIÓ, UN ÉSSER COL·LECTIU.

Kina Drasac
Ensenyant
16/04/04
Castelldefels