Bon dia:

El motiu d'aquest escrit s el de fer una pregunta oberta i deixar constncia d'una queixa.
Sc ve de Castelldefels i d'uns dies en, el meu descans, el de la meva famlia i el de molts vens s'ha vist injustament pertorbat degut a les obres que s'estan duent a terme al costat de les nostres vivendes, concretament a lloc on sembla va ubicat un centre comercial o de negocis (al davant de l'edifici Ciutat Jard III). Fins aqu sembla un problema nostre, ja que el fet de realitzar obres est a l'ordre del dia, per el que s del tot inusual, imperdonable i fins i tot afegiria d'una falta de respecte per un dels drets ms fonamentals que tenim els ciutadans (el descans), s que es facin de nit. I quan parlo de nit vol dir que a les 12, a les 3 o a les 5 de la matinada es poden sentir perfectament les mquines percutores i perforadores fent servir el seu material pessant com si fossin veritablement dins el dormitori de casa.
Els hi puc dir que mai a la vida havia vist permetre res de semblant a cap de les poblacions on he viscut (L'Hospitalet, Viladecans, Barcelona) per desafortunadament ho estic veient a Castelldefels, ciutat on he fixat la meva residncia juntamet amb la meva famlia.
Voldria pensar que es tracta d'una errada i que es prendran les mesures addients per tal que no torni a passar per les nits, ja que no trobo gens just que haguem d'anar, b a les escoles, b a les nostres feines, sense haver pogut descansar correctament, amb el baix rendiment i els problemes que sabem pot provocar aquest estat d'nim, torno a dir, provocat per una falta administrativa que dessitjem tots plegats s'acabi.
Sense res ms a afegir i dessitjant spiguen comprendre el que els demano, quedo a l'espera de les seves notcies.

Atentament,

Cèsar Azuada
11/2/04
Castelldefels